Sunčica nas uči o očuvanju prirode

Jednom davno, radeći s djecom i slažući piknik na livadi, smišljala sam kako im pokazati važnost trave na kojoj sjedimo, prirode koja nas okružuje. Sijalo je sunce i grijalo nas svojim zrakama. U tom trenutku, rodila se ideja o Sunčici. Pričajući priču djeci, izmamila sam im osmijehe na lice i primijetila potrebu da pomognu Sunčici. To je bio dobar znak da Sunčica treba krenuti u svijet i svojim pričama potaknuti djecu na igru, učenje i pripovijedanje.
Kao odgojitelju, priče, riječi i pripovijedanje moji su pomoćnici u izgradnji komunikacije s roditeljima i djecom jer prave riječi mogu stvoriti most koji spaja djecu, odgojitelje, roditelje i ostale sudionike odgojno-obrazovnog procesa i pritom ih odvesti na put mašte, kreativnosti i osobnog razvoja.
Osvješćujući dobrobit pripovijedanja u svakodnevnom životu i njegovu iscjeljujuću moć stvaramo kvalitetne temelje za razvoj svih kompetencija djece i odraslih.
Zato krenimo… Zajedno pričajmo priče i stvarajmo bolji i veseliji svijet za naše mališane! 

Cijena: 13.26 €

9.28 €

Akcija

Slikovnica se može naručiti preko email adrese, telefona ili kontakt forme.

Tajana Ištvanić

AUTOR

Kao odgajatelj, pričama, riječima i pripovijedanju dodjeljujem ulogu pomoćnika jer prave riječi mogu stvoriti most koji spaja djecu, odgajatelje, roditelje i ostale sudionike odgojno – obrazovnog procesa i pritom ih odvesti na put mašte, kreativnosti i osobnog razvoja.

Maja Škiljaica

ILUSTRATOR

Ispričati nečiju priču kroz dizajn, jednako je izazov koliko i privilegija. Moći dočarati nečiju viziju, san, suštinu i jedinstvenost, kroz sliku i grafiku, znači udahnuti život nečijim mislima ali i poslovanju. Baš to je moja želja, ali i moja najveća strast – osjetiti puls nečijih želja i oživjeti ih.

Marijeta Matijaš

UREDNIK

U šest godina poslovanja surađivala sam s više od 30 autora iz zemlje i svijeta. 

Netko je trebao lekturu, netko uredništvo, netko savjetovanje.
Potrebe su uvijek bile različite, ali rezultati su bili isti – objavljena knjiga i zadovoljan autor!